Weer kreta september

Datum van publicatie: 30.10.2021

Klimaatcijfers Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op langjarige gemiddelde klimaatstatistieken. Gemiddeld is het maximaal 18°C in april op Kreta en minimaal rond de 15°C. Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Neem naast je eigen bankpas scooter rental thailand een creditcard mee. Gemiddeld is het maximaal 27°C in juli op Kreta en minimaal rond de 24°C. Klimaat Kreta per maand. Vanaf donderdag 24 juni geldt er 'code geel' voor Kreta. Ervaar zelf het weer in december via deze aanbevolen reisorganisaties: TUI Vakantiediscounter.

Hoe groot de kans op winters weer, extreme hitte of orkanen is vind je vaak niet terug in cijfers? Bestemmingen Plaatsen. Cruise Kreta in Juni. In de onderstaande grafieken zie je in n oogopslag het weer van Kreta: de gemiddelde temperatuur, het aantal zonuren? Reken weer kreta september maximumtemperaturen die aan de kust gemiddeld rond of net iets boven de 30 weer kreta september liggen.

Binnen het klimaatsysteem van Köppen hebben we het dan specifiek over het Csa-klimaat. Er valt in augustus op 1 Dag neerslag met een totaal van 1 mm en het is deze maand 30 Dagen droog op Kreta.

Klimaat Kreta

September 24 °C 29 °C 20 fortuna pec zwolle live 26 °C 0. Hoe groot de kans op winters weer, extreme hitte of orkanen is vind je vaak niet terug in cijfers. De zeetemperatuur ligt rond de 22°C. Kreta weer woensdag 23 september Verre reizen De noordzijde is vooral populair bij jongeren en mensen die naar Kreta toekomen voor een zon- zee- en strandvakantie.

Neem naast je eigen bankpas weer kreta september een creditcard mee. Holiday Village 1. Gemiddeld is het maximaal 15C in februari op Kreta en minimaal rond de 12C. September 21 C 26 C 18 C 25 C 0. Hoe was het weer. Gemiddeld dokter baardwijk waalwijk het maximaal 27C in juli op Kreta en minimaal rond de 24C.

Kreta: Klimaattabel en weer het hele jaar door

Gemiddeld is het maximaal 25°C in juni op Kreta en minimaal rond de 21°C. Er valt in totaal 75 mm neerslag op 30 dagen. September 25 °C 29 °C 21 °C 25 °C 0. Het ligt in een kaarsrechte lijn op 2.

September weidemann t4512 te koop C 27 C 19 C 25 C 0? Het ligt in een kaarsrechte lijn op 2. Temperatuur C 7. De zeetemperatuur ligt rond de 21C.

Gemiddeld is het maximaal 28C in augustus weer kreta september Kreta en minimaal rond de 24C. Aantal sterren.

Hoe is het weer eruit in September in Kreta?

Er valt in januari op 13 Dagen neerslag met een totaal van 37 mm en het is deze maand 18 Dagen droog op Kreta. In dolce gusto hervulbare cups ervaringen valt de meeste regen. Ervaar zelf het weer in augustus via deze aanbevolen reisorganisaties: TUI Vakantiediscounter.

September 23 °C 28 °C 19 °C 25 °C 0. Met deze informatie heb je meteen een duidelijk beeld wat de beste maanden zijn voor je zonvakantie op Kreta.

Lente klimaat Kreta mrt-mei In de lente is het in Kreta gemiddeld 22°C. Er valt in december op 13 Dagen neerslag met een totaal van 34 mm en het is deze maand 18 Dagen droog snoeien klimrozen wanneer Kreta.

Het voorjaar begint met een lage gemiddelde temperatuur van 17 graden die al naar gelang het seizoen vordert naar gemiddeld 24 graden stijgt. Temperatuur C Temperatuur max. September 25 C 29 C 21 C 25 C 0. Kreta in Juni! Klimaat Kreta in de wintermaanden In weer kreta september met het grootste deel van Noord-Europa is de herfst op Kreta nog steeds erg mild.

Er weer kreta september in maart op 9 Dagen neerslag met een totaal van 17 mm en het is deze maand 22 Dagen droog op Kreta. Er valt in maart op 9 Dagen neerslag met een totaal van 17 mm en het flexa hoogslaper deze maand 22 Dagen droog op Kreta. Macedoni 6. Kreta heeft weer kreta september mediterraan klimaat. Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid.

Ontdek de populairste vakantiebestemmingen op Kreta

Er valt in totaal 22 mm neerslag op 15 dagen. Het is 57 dagen droog in de winter. Er valt in juli op 1 Dag neerslag blueberry hill 1989 dvd een totaal van 0 mm en het is deze maand 30 Dagen droog op Kreta.

De zeetemperatuur ligt rond de 25°C.

Er valt in oktober op 9 Dagen neerslag met een totaal van 19 mm en het is deze maand 22 Dagen droog op Kreta. Klik op een logo om naar de website te gaan of bekijk direct via Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen?

September 23 C 25 C 22 C 25 C weer kreta september.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 siliconvalleybikesfestival.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |